Skip to main content

Provedi dan u Studio Presentu

Zdravo! 

Drago nam je da smo ti privukli pažnju! Imamo odličnu vest za tebe. Izdvoji 3 minuta i pročitaj tekst do kraja, ne traži izgovore. ?
Studio Present je IT agencija u Subotici.  Otvaramo vrata svima koji su zainteresovani da provedu jedan radni dan sa nama, apsolutno svima! Prijavi se odmah jer mesta su ograničena.  

Šta ti garantujemo? Da ćeš naučiti nešto novo, biti ravnopravni član tima i da će se tvoje mišljenje uvažavati. 

Ako želiš da otkriješ kako mi provodimo 8 sati zajedno, ili jednostavno promeniš svakodnevicu, ovo je  pravi trenutak da nam pošalješ poruku. Ne oklevaj, zaista nema ograničenja. Probaj, šta te košta. 

Imaćeš priliku da zauzmeš svoje radno mesto, dobićeš i računar a mentor će biti tu za pomoć. Ne brini, znanje iz IT tehnologija nije potrebno, dovoljno je samo da si znatiželjan/na.  

Prijavi se tako što ćeš nam poslati poruku na FB, Instagram ili  putem maila: info@studiopresent.com. Bitno je da napišeš ime, prezime, svoj kontakt telefon, ili mail i da nam ukratko objasniš razloge, zašto bi želeo/la da provedeš dan sa nama. 

Razlozi mogu biti praktično bilo šta, sve što u tebi budu znatiželju da dođeš. Nemaš radnog iskustva a imaš neka pitanja, počeo/la si da progamiraš ali ne znaš šta ćeš dalje, želiš samo da vidiš kancelarije. Igrao si stoni tenis sa Milošem ili fudbal sa Andorom i Vladom i uvek si se pitao šta oni rade. Roditelji ti kažu da je IT dobar, ali ti ne znaš za šta da se opredeliš. Imaš super ideju, već si počeo/la ali negde je zapelo… Zanima te arhitektura i kako smo mi kreirali naše kancelarije, čuo/la si da je dobra atmosfera pa bi da se uveriš. Jasno ti je? Da, praktično sve.  

Šta očekujemo od tebe?

Želju da vidiš i čuješ nešto novo i par kućnih papuča.
P. S. Ni papuče nisu obavezne ali čisto ako nemamo tvoj broj a problem ti je da si u čarapama. ?

Šta dobijaš od nas? 

Tvoj dan će početi kao i svaki naš standardni dan. Imaćeš potpuni uvid u sve što radimo, kako izgledaju sastanci, kako komuniciramo i funkcionišemo, kako organizujemo zadatke, kako se progamiraju zahtevni sistemi i još mnogo toga a sve to u zavisnosti od toga šta su tvoja interesovanja. 

Šta treba da uradiš? 

Samo da se prijaviš. ? A to možeš uraditi na Facebooku, Instagramu ili  putem maila: info@studiopresent.com

Prijave traju do kraja marta. Mesta su ograničena tako da požuri. Mi ćemo te obavestiti u vezi tvoje prijave. 

Kancelarija Studio Present

Naš glavni zadatak je da iz Studio Presenta odeš nasmejan/na i bogatiji/ja za jedno novo iskustvo.